Truckcentrum Meerkerk

Wij zijn een ervaren team dat u graag verder helpt bij de aanschaf van uw gebruikte vrachtwagen.

Wie op zoek is naar een gebruikte bedrijfswagen, kan uitstekend terecht bij Truckcentrum Meerkerk. Dankzij onze bevlogenheid met vrachtwagens kunnen we iedere klant die een bedrijfswagen zoekt naar zijn wensen en mogelijkheden bedienen. Na ruim tien jaar evaring durven wij dat te beweren.

Dagelijks breiden wij ons aanbod uit. Onze gebruikte trucks, trailers en trekkers importeren wij uit heel Europa maar natuurlijk bieden we ook origineel Nederlandse bedrijfswagens aan. Staat het gewenste type of bouwjaar niet in onze voorraad dan kunt u ons een zoekopdracht geven. Onze service en kwaliteit staan in de sector als uitstekend bekend. 

De kortste weg naar de beste deal
Truckcentrum Meerkerk ligt centraal aan de A27. In onze ruime garage prepareren wij voor u de gewenste auto. Technisch op en tot en natuurlijk leveren wij onze gebruikte bedrijfswagens stickervrij. 


de beste prijs!

nieuws!

neem contact op!


Eigen werkplaats

Wij beschikken over onze eigen werkplaats, u kunt rekenen op onze snelle service en brede expertise.

Export services

Truckcentrum Meerkerk kan eventueel het gehele logistieke traject van transport tot douane voor u afhandelen.

Bij TruckCentrum Meerkerk helpen wij met de verschillende diensten altijd weer verder. Met onze werkplaats en monteurs voeren wij reparaties uit. Met de exportservices en transport faciliteiten zorgen wij dat uw truck in ieder land geleverd kan worden. Kortom bij TruckCentrum Meerkerk kunt u rekenen op een deskundige en goede begeleiding rondom uw vragen. 


Nieuw!